Javascript is uitgeschakeld. Deze webpagina heeft Javascript nodig om te functioneren.
Wij willen u daarom vragen om Javascript in te schakelen in uw browser.

Over PantaMedia

Waarom?
Er is behoefte aan vertaling van bestaande opleidingen naar multimediale opleidingen. Er is behoefte aan een mix van leervormen. Er is behoefte aan meedenkers op het gebied van leren. Daarom zijn wij 15 jaar geleden gestart met PantaMedia. Van informatie, kennis maken en die kennis distribueren naar deelnemers en cursisten. Kennis borgen, overdragen en toegankelijk maken. Daar houden we ons mee bezig bij PantaMedia. Noem ons onderwijsarchitecten, kennisdistributeurs, e-learning specialisten, opleidingsadviseurs of multimedia experts. Feit is dat wij opleidingsvragen beantwoorden en voor bedrijven en instellingen opleidingen realiseren.

Hoe?
De producten die wij ontwikkelen komen uit "eigen keuken". Naast een team van programmeurs die de academies ontwikkelen, herbergt PantaMedia ook een team van multimedia experts; grafisch ontwerpers, regisseurs, cameramensen, 3D-animatoren en interaction designers. Disciplines die nodig zijn om uw kennis om te bouwen naar aantrekkelijke leermodules. Leermodules en opleidingen voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen.

Kennisdistributie binnen organisaties heeft veel voeten in aarde. Vandaar dat wij veel aandacht besteden aan het implementatietraject. We begeleiden en adviseren de totale organisatie naar "het nieuwe leren" en betrekken alle afdelingen en disciplines bij de realisatie van de nieuwe instrumenten.

Wat?
PantaMedia concipieert, ontwikkelt en realiseert e-learning platforms en digitale leermiddelen die ingezet worden bij het nieuwe leren. Daarnaast ontwikkelen we tools die geïntegreerd kunnen worden in reeds bestaande leeromgevingen. Het pallet aan mogelijkheden en oplossingen is zeer groot. Niet alleen qua techniek maar zeker ook qua implementatie en begeleiding van e-learning trajecten. Vandaar dat wij u graag de concepten en de mogelijkheden demonstreren tijdens een oriënterend gesprek.

Doordat we alle disciplines in eigen huis hebben, kunnen we snel inspelen op de vragen van onze opdrachtgevers. Wij willen graag laten zien wat we bedoelen met opleiden en hoe wij een traject aanvliegen. Vandaar dat wij regelmatig pilotprojecten opstarten. Door de opzet van een pilotproject kunnen wij namelijk laten zien wat PantaMedia voor uw organisatie kan betekenen.

Opdrachtgevers

Goed doen voor de wereld
Wij ondersteunen Nederlandse stichtingen die werkzaam zijn in verschillende Afrikaanse landen. PantaMedia produceert belangeloos reportages en documentaires voor deze stichtingen welke ingezet kunnen worden voor diverse doeleinden.