Javascript is uitgeschakeld. Deze webpagina heeft Javascript nodig om te functioneren.
Wij willen u daarom vragen om Javascript in te schakelen in uw browser.

A + O Metalektro

Galaxy

Galaxy is een initiatief van sociale partners en A+O Metalektro. Werknemers uit de metaal en elektro branche worden in deze digitale leeromgeving op een attractieve manier ondersteund bij hun ontwikkeling.

Visueel ziet het platform eruit als een zonnestelsel. In de Galaxy verschijnen drie typen planeten. Deze leerobjecten bevatten informatie over branchespecifieke onderwerpen. De gele planeten zijn de kennisobjecten, de blauwe planeten zijn de leerobjecten en de groene planeten de ervaringsobjecten. Binnen de Galaxy kan men dus per onderwerp snel informatie inwinnen (kennisobjecten), een complete leermodule volgen (leerobjecten) en de opgedane kennis toepassen in de praktijk (ervaringsobjecten). Er zijn ook planeten die met bedrijfsspecifieke kennis gevuld kunnen worden. De bedrijven kunnen deze objecten zelf aanmaken, voorzien van content en dus ook zelf onderhouden. Op deze manier wordt Galaxy ingezet als kennisplatform.

Daarnaast biedt de Galaxy voor medewerkers de mogelijkheid tot het opbouwen van een eigen portfolio van werk- en leerervaringen. De TU Eindhoven en de TU Twente zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van Galaxy.